|CONSULTING

The Back Door

This proposal intended to review the hospitality space of The Back Door with respect to the overall impact of lighting on the patron within a nightclub environment to maximize sales, access, production value, and overall experience and deliver a plan that incorporates energy efficiency and lighting control while maintaining a realistic budget. Consultation included transformation of the furniture layout, control and dimming, fixtures and accessories while also addressing power and flexibility concerns. Current patron dynamic within The Back Door inspired the proposed adjustments in order to provide optimized use by the client.

 

 

"The Back Door is a fun place for queers, dancing and people who like queers and dancing.  Enjoy the early evening lounge atmosphere with the cuties behind the bar or take in the night on the secluded alley patio.  We're also a venue for live performance including drag, burlesque, theater, and local and touring bands."

© 2021 Derek Jones